Alles over Whatsapp Statussen

Je Whatsapp Status.   Dat is vrij algemeen.  Doorgaans zul je op zoek zijn naar leuke Whatsapp statussen,  toch?  Of wil je je Whatsapp status veranderen, maar weet je niet hoe?   Dit is wat je in deze uitgebreide en ultieme resource kunt vinden.

 • Toffe Whatsapp statussen
 • Oplossingen voor verschillende problemen met je Whatsapp status!

 

Wil jij uniek zijn?  Download nu deze nieuwe en coole Whatsapp Wallpapers .Geef je nummer en je ontvangt ze direct op je mobiel.  Klik hier!

 

Hoe verander je jouw Whatsapp status?

Een vaak voorkomend probleem met je Whatsapp status is dat je niet weet hoe je deze wijzigt.   Gelukkig weet ik dat wel en daarom ga ik het je uitleggen.   Dat verschilt per besturingssysteem.

 

Whatsapp status veranderen op Android

 1. Je opent als eerst  Whatsapp Messenger op je mobiele telefoon.
 2. In het menu zoek je  het item “Status”  op.
 3. Klik er op en je kunt vervolgens je huidige status veranderen!
 4. Veel succes!

Whatsapp status veranderen op je iPhone

Op je iPhone kun je je status op soortgelijke wijze veranderen.   Het werkt,  volgens de FAQ van Whatsapp,  als volgt:

 • Open Whatsapp Messenger op je iPhone
 • Klik op Status
 • Kies uit een van de standaardstatussen.
 • Wil je een eigen status maken?  Klik dan op je “huidige status”  om het bewerkingsscherm te activeren.
 • Je kunt nu je eigen status updaten!
 • Veel succes!

Inspiratie voor je Whatsapp status

De functie van de Whatsapp status is primair bedoeld om anderen real-time inzicht te geven in wat je op dit moment aan het doen bent.  Met andere woorden:  wat is je status op dit moment?  Nee,    we hoeven niet te weten of je vrijgezel of getrouwd bent.   Maar meer:  wat ben je op dit moment aan het doen?

Je begrijpt natuurlijk dat dat niemand wat kan schelen.    De status wordt daarom vooral gebruikt om inspirerende woorden,   quotes of andere toffe teksten met de rest van je contacten te delen.

En daar heb je gelijk in.

Maar dan moet het mijn inziens wel een quote zijn waarin je jezelf als persoon kunt vinden,  waar je achter staat en wat niet louter voor de sier in je Whatsapp status geplaatst wordt.

Dat gezegd hebbende ben ik juist een fervente voorstander van het gebruik van de Whatsapp status als middel om anderen te bewegen,  te inspireren of te raken met mooie woorden.  Daarom heb ik een lijst van Whatsapp statussen opgesteld waaruit jij kunt kiezen, indien je geen inspiratie hebt.

Ook heb ik een lijst van bronnen waar je leuke inspirationele en toffe quotes voor op je Whatsapp status kunt halen!

Kortom:   Dit is wat ik voor je heb.

 1. Inspirerende quotes die je direct in je Whatsapp status kunt plaatsen!
 2. Websites waar je een heleboel toffe,  leuke,   inspirerende en krachtige Whatsapp statussen kunt vinden!

Websites met  kant-en-klare Whatsapp statussen

Weet jij misschien waar je andere websites kunt vinden met kwalitatieve en  goede  Whatsapp statussen?  Dat zou namelijk heel erg handig zijn.  Uiteraard vind ik dit blogartikel natuurlijk ook bijzonder handig :)!

Naar aanleiding van een reactie die ik ontving op dit artikel heb ik besloten om een ultieme lijst op te stellen van websites waar je kant-en-klare Whatsapp statussen kunt vinden.  Ik hoop dat je er wat aan hebt,  en mocht je suggesties hebben, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Status99:  alle soorten categorieën

Ik heb verschillende “sites over statussen”  bestudeerd en daarin vond ik  Status99 toch wel excellenter dan de rest.   Zij hebben letterlijk  statusupdates in de meest uiteenlopende categorieën, dat ik gewoon durf te zeggen dat ze voor elke categorie wel statusupdates hebben!

Van motiverende tot  liefdesstatussen,  ze hebben het allemaal.  Dit is een beperkte greep uit een eindeloos aantal categorieën:

 • Lieve Whatsapp statussen
 • Irritante statussen
 • Liefdesstatussen
 • Motiverende statussen
 • Inspirerende statussen
 • En veel meer…

Bekijk alle soorten Whatsapp statussen op http://www.status99.com!

Whatsappstatus.co heeft een significant kleiner statusaanbod

Over Whatsappstatus.co ben ik wat minder te spreken.  Het statusaanbod bij hen is gigantisch kleiner dan Status99.com,  maar ze hebben over het algemeen wel unieke categorieen.  Zo hebben ze bijvoorbeeld statussen die je direct kunt overnemen in de categorieeen

 • Attitude:  voor als je je op een dag onoverwinnelijk voelt;  eerlijk is eerlijk:  je hebt van die dagen dat je blaakt van het zelfvertrouwen!
 • Geniaal: in de categorie geniaal vind je bij Whatsappstatus.co  diepzinnige en hele intelligente statusupdates.  Het feit dat je ze zelf niet kan bedenken,  maakt dat ik wil zeggen dat je ze eigenlijk niet mag gebruiken.  Maar voor uit,   als je indruk wilt maken,  raad ik je aan ze te gaan gebruiken!
 • Romantisch:  dit behoeft geen uitleg.
 • Cool:  heel populair op deze website is de categorie  coole Whatsapp statussen.   Ik heb er even in rond geneust en ze zijn best wel… uhm… cool.  Zoals deze bijvoorbeeld:
  • Ik heb me lijst opgeschoont en rare figuren geblokt.  Als jij niet bent geblokt,  moet je blij wezen..
   • Ik zou zeggen dat deze het best thuishoort in de categorie Attitude,  persoonlijk vind ik er niets cools aan.  Maar dat zegt dus wel wat over wat je kunt verwachten in zo’n categorie.

Al met al een redelijk goed ingerichte website.  Alle categorieën zijn duidelijk  te zien en het navigeren tussen categorieën gaat makkelijk.  Gebruiksvriendelijkheid van de website is tip top in orde.   De kwaliteit van de Whatsapp statussen vind ik echter wel minder,  maar dat is mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *