Whatsappenzo.nl

≡ Menu

Popcorn Time voor iOS downloaden

Dit heeft eigenlijk niets met WhatsApp te maken,  in eerste instantie,  maar toch wilde ik dit met jullie delen, omdat ik afgelopen dagen gemerkt heb dat enorm veel mensen gebruik maken van de illegale streamingdienst  Popcorn Time.

Deze week lanceerde het team achter PopCorn Time namelijk – wat ik noem – PopcornTime iOS zonder jailbreak.

Dat houdt in dat je tegenwoordig Popcorn Time kunt downloaden zonder dat je daarvoor in principe iOS nodig hebt.  Heel erg handig, en dat kan allemaal met behulp van een iOS installer.  Het mooie van die iOS installer,  die door Popcorn Time is ontwikkeld,  is namelijk dat je Popcorn Time nu op iOS – dus op je iPad of iPhone –  kunt kijken, zonder dat je iPhone of iPad gejailbreakt hoeft te zijn.

Popcorn Time is illegaal?

Los van de ethische en juridische discussie die omtrent Popcorn Time gaande is,  vind ik het bewonderenswaardig hoe het team achter Popcorn Time in staat is om zulke vernuftige oplossingen op de markt te brengen.  Van Popcorn Time zelf,  tot de iOS installer die de vrij geavanceerde beschermingsmechanismen achter iOS omzeilt.

Popcorn Time is een gratis streamingdienst waarmee je films en tv-series op je telefoon,  tablet en computer kunt kijken.   Popcorn Time is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS,  als Android en iOS.   Let er wel op dat het streamen van films en tv-series, die auteursrechtelijk beschermd zijn,   illegaal is in bijna elk land op de wereld en dus ook in Nederland.  Ik stimuleer het gebruik van Popcorn Time dan ook niet,  zelf maak ik dankbaar gebruik van Netflix voor een paar euro per maand.  Wat ik wel interessant vind en waar ik persoonlijk bewondering voor heb,  is de idee,  de techniek en de innovatiekracht van Popcorn Time, terwijl – zo lijkt het op het eerste gezicht, gezien het feit dat Popcorn Time gratis is – geen geld wordt verdiend.

 

Dat gezegd hebbende weet ik dat er enorm veel mensen zijn die graag Popcorn Time op hun iPhone of iPad willen zetten, nu er een oplossing is waarvoor je zelfs geen jailbreak nodig hebt.  Ik heb daarom even de tijd genomen om dit voor je uit te zoeken en er een artikel over te schrijven.

Wat ga je vandaag leren?

Na het lezen van dit artikel weet je:

 1. Waar en hoe je de iOS installer van Popcorn Time kunt downloaden.
 2. Hoe je Popcorn Time met behulp van de iOS installer op je iPhone krijgt!

Popcorn Time:  de iOS installer

Met een applicatie,  ontwikkeld door Popcorn Time,  en beter bekend als –  de iOS installer – kun je Popcorn Time zonder je iPhone of iPad te jailbreaken,  installeren.   De iOS installer werkt momenteel uitsluitend op Windows-besturingssystemen en zeer binnenkort, waarschijnlijk,  ook op Mac OS-besturingssystemen.  Maar,  goed,  voorlopig dus alleen op Windows-besturingssystemen.

En dat betekent,  heel simpel,  dat je,  een Windows-computer of laptop nodig hebt om de iOS installer te gebruiken.   Heb je die niet?  Geen probleem.   Een vriend, vriendin,  familielid moet er wel een hebben, toch?  Gebruik hun computer hiervoor!

 • De iOS installer kun je hier downloaden!

Popcorn Time installeren op iPhone op iPhone:  stappenplan

Dat werkt zo.  Heel simpel,  maak het niet moeilijker dan het is.  Volg de onderstaande instructies.

 • Verbind je iPhone of iPad met je Windows-computer.
 • Open de iOS installer. 
 • Klik op “Deze computer vertrouwen”.
 • Zet je iPhone of iPad in vliegtuigmodus.  Dit is de meest makkelijke, maar de cruciaalste stap.  Doe dit a.u.b., anders lukt de installatie niet!
 • Klik op “Installeren”  in de zojuist gedownloade en geopende iOS installer.
 • Klaar is kees.  De installatie begint en binnen enkele minuten staat Popcorn Time op je iPhone of iPad.
 • Je kunt je iPhone of iPad nu uit de vliegtuigmodus zetten.
 • Geniet van films en series met Popcorn Time voor iOS.

Dat is het in een notendop.   Heb je vragen, of een opmerking?  Laat het me weten in het reactieveld hieronder!

 

by Wouter ten H.

Wouter ten Hoek (27) is een technologiefanaticus die graag schrijft voor onder andere deze website. Wouter beantwoordt met plezier vragen over zijn handleidingen. Stel ze hieronder!

0 comments… add one

Leave a Comment