Alles over Whatsapp hacken

Vertrouw je je vriend of vriendin?  Je zult waarschijnlijk wel denken:  ja,  natuurlijk.   Mijn vriend(in) flirt met niemand anders.   Kijk dan dit filmpje van Pownews.  Dan snap je waarom ik ooit op zoek ben gegaan naar een Whatsapp hacker.  Mensen zijn tegenwoordig echt niet te vertrouwen.   Uit onderzoek blijkt gewoon dat 50% van de Nederlanders vreemdgaat.   Dat is zorgwekkend hoog.

Deze handleiding is geschreven specifiek voor mensen die hun partner niet vertrouwen.  En graag willen weten wat er zoal op Whatsapp gezegd wordt en tegen wie.  Maar ook hoe je SMS’jes en telefooncontact van je partner of kind in de gaten kan houden.  Het is een groot en informatief artikel,  maar ik beloof je dat het het lezen waard is.  Ik heb namelijk meer dan 20 uur aan onderzoek verricht voor ik mijn bevindingen,  nu eindelijk,  met jou ga delen.

Wil je niet het hele artikel lezen?  Als je op zoek bent naar de best geteste Whatsapp Hacker van 2015,  dan raad ik je Whatsapphacken.nl aan!

Is Whatsapp hacken wel mogelijk?

Er is tegenwoordig meer mogelijk dan je denkt.    Zo heb ik in eerdere handleidingen al uitgebreid uitgelegd hoe je gratis Whatsapp op je PC en iPad kunt gebruiken.  Dingen waarvan de meeste mensen in eerste instantie dachten dat dat een sprookje was.    Er is veel mogelijk.

Ook Whatsapp Hacken.  Helaas,  of voor velen juist: gelukkig, maar.

Ik was ooit zelf op zoek naar een Whatsapp Hack om mijn toenmalige vriendin in de gaten te houden.  Ik vertrouwde de boel niet en achteraf bleek dat mijn onderbuikgevoel ook klopte.  Met een Whatsapp hack programma heb ik keiharde bewijs,  hoe pijnlijk ook,   kunnen verzamelen.

Nieuws.nl besteedde er al eerder aandacht aan in een artikel dat op 20 februari 2014 gepubliceerd werd.  ‘Juist privacy Whatsapp zo lek als een mandje’.   Een citaat uit dit artikel spreekt boekdelen:

Ook in 2011 ontdekte Tweakers dat alle berichten onversleuteld op de telefoon opgeslagen worden, zodat andere apps of virussen ze makkelijk kunnen uitlezen en doorsturen. Ook de telefoonnummers van contacten kunnen zo makkelijk door kwaadwillenden ‘geoogst’ worden.

Niet alleen Tweakers ontdekte grote lekken in de beveiliging van Whatsapp.  Ook een professionele Duitse Hacker,  Thijs Alkema,  liet zien hoe iedereen kinderlijk eenvoudig een Whatsapp account kon stelen.  En ook berichtte ZDnet onlangs in een artikel van 23 maart 2014 over een lek in Whatsapp waarmee de chatgeschiedenis voor iedereen zichtbaar was.

Kortom:  de beveiliging van Whatsapp laat te wensen over.  Er zijn genoeg mogelijkheden die gebruikt kunnen worden om Whatsapp accounts te bespioneren.   Meelezen van Whatsapp berichten blijkt doodeenvoudig.

Maar hoe gaat dat in zijn werking?  Lees verder.

Hoe kan ik Whatsapp accounts hacken?

We weten dat Whatsapp makkelijk te hacken is.   Daarom zijn er ook gigantisch veel mensen overgestapt op Telegram, daarover later meer.

Maar hoe werkt dat dan?  Whatsapp hacken.   Is dat voor iedereen weggelegd?  Ook als je geen verstand hebt van hacken en computers in het algemeen?  Ja,  ook dan.  Er is namelijk software op de markt die heel erg gebruiksvriendelijk is,  die door elke computerleek  geïnstalleerd en gebruikt kan worden.

Het probleem is dat er op het internet ook heel veel fake programma’s worden aangeboden.  Dat zijn softwareprogramma’s,  of erger,  gedateerde handleidingen die niet werken.   Ze vragen een paar euro en beloven je heel veel.  Uiteindelijk krijg je waardeloos spul dat nooit heeft gewerkt, of niet meer werkt.

Het is daarom heel belangrijk dat je goed bekijkt met wie je in zee gaat.   Voordat je een werkende Whatsapp hack programma vindt,  ben je een paar uren verder en een paar tientjes lichter.   Ik tenminste wel.

Maar van mijn fouten kun je leren.  Ik bespreek verder in dit artikel  welke websites je moet vermijden en bij wie je moet zijn voor Whatsapp hackers (ja,  dat is meervoud) die werken.

Kortom:  iedereen kan Whatsapp Hacken.  Jong,  of oud.   Hacker of computerleek.   Met bepaalde gebruiksvriendelijke Whatsapp hack programma’s kun je met app accounts meelezen.   Er is echter wel heel veel rotzooi op het internet, gratis en tegen betaling,  dat gedateerd is of helemaal nooit gewerkt heeft.   Soms vol met virussen.

Welke Whatsapp hack websites moet ik vermijden?

Zoals ik al in de inleiding zei heb ik ooit de behoefte gehad om Whatsapp berichten mee te lezen.  Maar ook SMS’jes en telefooncontact af te luisteren.   Daarvoor is speciale,  bijzonder gebruiksvriendelijke software, beschikbaar.   Alleen heb ik heel vaak mijn kop als een ezel moeten stoten door in zee te gaan met malafide verkopers op het internet.  Ik waarschuw jou ook daarvoor.  Ik bespreek mijn ervaringen zo met de websites waarmee ik in zee ben gegaan.

Whatsapphack.nl

Whatsapphack.nl biedt heel erg goedkoop naar eigen zeggen een ‘Whatsapp Hack Pro 2014′  aan.   Heel overtuigend, want op de pagina met Whatsapp Hack verhalen tref je bijvoorbeeld deze foto aan.  Dit is een ingehuurd model uit de Verenigde Staten die tegen betaling alles schrijft wat jij wil.   Trap er dus niet in.

ervaring met Whatsapphack.nl

Een fake testimonial van Whatsapphack.nl

Vervolgens wordt er om alles echt te laten lijken een screenshot op de voorpagina geplaatst van hoe de software er werkelijk uitziet.   Wat direct opvalt,  is dat het een klein programmaatje is met een hele simpele interface.  Je moet het Whatsapp-nummer intikken dat je wilt hacken en klaar is kees.  Het programmaatje doet de rest.

Dit klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook.  Ik spreek uit ervaring.  Je krijgt namelijk standaard een moeilijke foutmelding en het is opvallend dat iedereen dezelfde foutmelding krijgt.  Wat blijkt:  die foutmelding is erin voorgeprogrammeerd.  Er gebeurt niks anders dan wanneer jij op ‘Hacken’  klikt, dat jij dan een foutmelding krijgt.

Screenshot van Whatsapp hack programma van Whatsapphack.nl

 

Jammer.  Maar dat is de harde realiteit.   Mijn les geleerd, maar dit zal niet mijn enige les blijken te zijn.

Mijn ervaring met Whatsapphackenx.com,  Whatsapphackengratis.nl en Whatsapphackens.nl

Whatsapp hack programma’s die gratis worden aangeboden.  Dat bestaat niet.   Dat is al meteen een alarmbel die gaat rinkelen.  Maar ik was op onderzoek uit en ik wilde mijn eerste vermoeden bevestigd hebben.  Je weet het uiteindelijk maar nooit.  Dus ik klikte op “Download Now”  om het installatiebestand op mijn computer te downloaden.

Helaas werd ik niet direct doorgestuurd naar de downloadpagina.  En dat gebeurt wel eens.  Dus ik kom op zo’n pagina tussenpagina terecht. Ook oke, dacht ik.

Ik klik aldaar op “Begin Download”  toen het al duidelijk werd dat die hacker helemaal niet gratis was.   Ik moest meedoen aan een prijsvraag wat automatisch inhield dat ik me tegelijkertijd abonneerde op een mobiele abonnementsdienst van 12 euro per week.   In het belang van het onderzoek ben ik daarmee in zee gegaan.

En wat blijkt:  ik krijg een .ZIP-bestand te downloaden aangeboden met allemaal waardeloze bestanden.    Het werkt gewoon niet.  Totaal niet.   Een complete waardeloze bestand,  dat was het.

En daar zit je dan vast aan een abonnement van 12 euro per week.   En dat is ook een hele gedoe, hoor:  om daar vanaf te komen.  Maar goed,   weer een les geleerd.  Ook deze werkt niet!

Voor Whatsapphackengratis.nl bespreek ik verder niet apart.  De werkwijze is hetzelfde als Whatsapphackenx.com.  Met beide heb ik dezelfde negatieve ervaring en beide werken niet.   Ik zal zo toe komen aan de websites die wel gewerkt hebben en hun beloftes netjes nakwamen.

En vergeet niet Whatsapphackens.nl.  Deze hanteert ook exact dezelfde werkwijze als Whatsapphackengratis.nl en Whatsapphacken.com.  Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar ik heb sterk het vermoeden dat alle drie de websites van een en dezelfde eigenaar zijn.

Aanraders: Whatsapphacken.com en Whatsapphacken.nl

Het lijkt erop dat beide websites van een en dezelfde eigenaar zijn.   Ik heb bij beide het product besteld.  En het product dat ik ontving,  verschilt niet zoveel van elkaar.   Maar nog belangrijker dan die constatering is dat beide websites leverden wat ze op de website beloofden te bieden.  En bij beide keren, kreeg ik netjes Nederlandstalige handleidingen die me stap voor stap uitlegden hoe je met legitieme en kwalitatieve Whatsapp hack programma’s van grote IT bedrijven Whatsapp berichten,  SMS’jes,  telefoongesprekken en heel veel meer kon onderscheppen.

Ik raad je daarom van harte aan om –  als je op zoek bent naar een Whatsapp hack programma –  deze te downloaden via Whatsapphacken.com of Whatsapphacken.nl.

Uit respect voor de eigenaren van die sites zal ik de inhoud van hun producten hier niet gratis met je delen.  Ik beloof je wel dat het de eenmalige investering dubbel en dwars waard is.   Je ontvangt praktische informatie en werkende Whatsapp hackers die je zou kunnen gebruiken om je slachtoffer te hacken.

Hoe zorg ik ervoor dat ik niet gehackt kan worden?

Nu je weet dat Whatsapp hacken mogelijk is.  Maar nog belangrijker:  dat in principe iedereen die over de juiste kennis en software beschikt (dus ook een computerleek)  jou kan hacken,  is het belangrijk om te weten hoe je jezelf hiertegen kunt beschermen.  En de oplossing is hartstikke simpel.

Gebruik geen Whatsapp Messenger meer.   De beveiliging is zo lek als een mandje.  Maar ook is je privacy niet gewaarborgd,  zeker niet na de overnam van Facebook voor 13,8 miljard dollar.  Dat geld moet op de een of andere manier terugverdiend worden.  En geloof me:  je betaalt met je privacygegevens.

Een gigantisch populaire alternatief van Whatsapp, zeker sinds bekend is geworden dat Facebook Whatsapp heeft overgenomen,  is Telegram.  Telegram werkt exact hetzelfde als Whatsapp.  Het mooie is alleen dat al je berichten door Telegram op een heel geavanceerde wijze versleuteld wordt,  dat zelfs de politie jouw chatberichten niet kan onderscheppen.

Het is hackers vooralsnog niet gelukt om de beveiliging van Telegram te omzeilen.   En ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Voorkom virussen op je Android smartphone

Mocht je toch blijven Whatappen, wat ik begrijp,  omdat Whatsapp nog steeds het grootst aantal gebruikers heeft.  Naar verluidt is Whatsapp al de 600 miljoen gebruikers wereldwijd gepasseerd.   Dat betekent dat Whatsapp nog steeds, ondanks de negatieve aandacht in de media de laatste tijd,  toch populair is.

Ik gebruik Whatsapp nog steeds,  ook al weet ik dat de kans dat ik gehackt wordt,  groot is.   Zo beveilig je jezelf echter wel het best.  Zorg ervoor dat je een virusscanner op je smartphone installeert.   Voor als je een smartphone hebt die op het besturingssysteem van Android draait.

Daarnaast raad ik je aan geen pornowebsites als Pornhub of iets dergelijks op je mobiele telefoon te bezoeken.   Andere,  onbetrouwbare websites zou ik ook niet op mijn smartphone bekijken, omdat de mogelijkheid groot is dat er ongezien virussen geïnstalleerd worden.  Met behulp van die virussen kan onder andere jouw Whatsapp chatgeschiedenis onderschept worden.

Laatste tip:  download nooit een Whatsapp Sniffer

Last but not least:  download nooit een Whatsapp Sniffer.   Vroeger kon je met een Whatsapp Sniffer op een openbaar netwerk alle smartphones die daarop waren aangesloten bespioneren.  Dus je was bijvoorbeeld op een luchthaven of  in de plaatselijke MacDonalds en je had een laptop met Whatsapp Sniffer bij je.  Dan was niemand veilig voor je.   Je kon dan zijn wachtwoorden die op zijn mobiel waren opgeslagen, maar ook chatgesprekken op Whatsapp bekijken.

Dit lek is nu gedicht door Whatsapp en daarom werkt de Whatsapp Sniffer niet.  Toch zie ik dat de Whatsapp Sniffer veelvuldig door websites te koop wordt aangeboden.   Die software is verouderd en werkt niet.  Download hem daarom nooit.  De kans is groot dat het installatiebestand een virus bevat.  Wees dus gewaarschuwd:  een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *